Πολιτική

Γερουλάνος για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αντίπαλός μου είναι η πολιτική της ΝΔ, όχι οι συνυποψήφιοί μου

Ο Παύλος Γερoυλάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές», μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Για να μπορέσει να έρθει σε εμάς ο κόσμος που έχει γυρίσει την πλάτη στην ΝΔ, δεν έχει να κάνει με το ποια είναι η ταυτότητά μας σε σχέση με το παρελθόν, αλλά με το τι πιστεύουμε για τη χώρα για το μέλλον. Άρα, αυτό το οποίο εμείς σήμερα έχουμε να κάνουμε, είναι να πούμε τι πρεσβεύουμε. Από την ώρα που θα το πούμε, ο κόσμος θα κρίνει αν μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη στις εθνικές εκλογές».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με μετεκλογικές συνεργασίες με τη Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που εκλεγεί, ο κ. Γερουλάνος απέκλεισε το ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δική μου η αγωνία, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι πως θα ξανακυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία. Η δική μου η αγωνία είναι πώς το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα εμπνεύσει την ελληνική κοινωνία, για να γίνει Κυβέρνηση. Αυτό, είναι η μόνη μου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή».

Γερουλάνος: Όταν ήθελα αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, πήγα εγώ στον κόσμο

 

Αναφορικά με την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να δεχτεί κόσμο στο γραφείο του, ο βουλευτής Α’ Αθήνας παρέθεσε το δικό του σκεπτικό για την «αδιαμεσολάβητη επικοινωνία» με τον κόσμο.

«Όταν ήθελα αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, πήγα εγώ στον κόσμο. Είναι άλλο να καλείς τον κόσμο στο γραφείο σου και είναι άλλο να περπατάς στους δρόμους. Το να μπαίνεις σε μια μικρομεσαία επιχείρηση, να μιλάς με τον κόσμο, να καταλαβαίνεις ποιες είναι οι ανάγκες του, τι είναι αυτό το οποίο τους απασχολεί, είναι πολύ διαφορετικό από το να λες ”εγώ κάθομαι στην πολυθρόνα του γραφείου μου, και όποιος θέλει ας έρθει να κάτσει δίπλα”. Η διαφορά, είναι θηριώδης. Το ένα χτίζει εμπιστοσύνη, το άλλο απλώς λέει ”εγώ είμαι το αφεντικό και όποιος θέλει ας έρθει να προσκυνήσει». Εμένα δεν μου αρέσει το δεύτερο. Μου αρέσει το πρώτο και για αυτό, αυτό το οποίο το κάνω πάντα, είναι να πηγαίνω εκεί έξω, εκεί που μπορώ να μιλήσω με τον κόσμο στην καθημερινότητά του».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...
Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...