Πολιτική

Φρέντη Μπελέρης: Αύριο στις 16:00 η απόφαση από το Δικαστήριο Τιράνων

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Φρέντη Μπελέρη σε δεύτερο βαθμό στα Τίρανα, με την απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς να αναμένεται αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεποπρτάζ του Χρήστου Νικολαΐδη, το κλίμα που διαμορφώνεται στην αλβανική πρωτεύουσα τις τελευταίες ώρες είναι μάλλον κλίμα καταλλαγής και βρίσκεται σε απόλυτη αντίθεση με άλλες περιπτώσεις πριν το δικαστήριο, όταν τότε τα φιλικά προς τον Έντι Ράμα μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να δημιουργήσουν πολεμική ατμόσφαιρα εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως φαίνεται, η αλβανική πλευρά προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και εντός κάποιου συρταριού. Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που ισχυρίζονται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ θα καταδικαστεί και πάλι σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο σε ποινή μικρότερη των 20 μηνών, πράγμα που θα του επιτρέψει να απελευθερωθεί ήδη από αύριο, αφού έχει εκτίσει αυτήν την ποινή ως προφυλακισμένος από τις 12 Μαΐου.

Η συνεδρίαση του δικαστηρίου θα ξεκινήσει στις 14:00, ενώ η τελική απόφαση για τον Φρέντη Μπελέρη αναμένεται γύρω στις 16:00.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...