Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Γιώργος Τσίπρας: "Το ήθος του νέου ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί αηδία"

Από την πλευρά της, η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε πως δεν ήταν αιτία ή αφορμή η συνέντευξη του πρώην βουλευτή για τη λύση της σύμβασής του, επιμένοντας πως αυτά που είπε κινήθηκαν στην επίσημη γραμμή, όπως είχε διατυπωθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν είναι ψύχραιμη ανάλυση πως απομακρύνθηκε λόγω της συνέντευξής του. Είναι προφανές ότι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρός μας, η ηγεσία του κόμματος, το οποίο δεν αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει, είναι ότι δεν μπορούν να υπάρχουν αργομισθίες στο κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Ο κ. Κασσελάκης προσπαθεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του κόμματος, τα οποία είναι οριακά. Γίνεται μια προσπάθεια να φτιάξουμε το σπίτι μας, ούτως ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε», ανάφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως προς τον Γιώργο Τσίπρα είπε πως τέλη Φεβρουαρίου αντικαταστάθηκε από τα καθήκοντά του ως διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ από τον Θάνο Μωραΐτη διότι επρόκειτο να κατεβεί υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Κατά την κυρία Κεχαγιά, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει από το κόμμα να παραταθεί η σύμβασή του για ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα, για να έχει ασφαλιστική κάλυψη, το αίτημά του αυτό ικανοποιήθηκε από το κόμμα και, μάλιστα, η σύμβασή του παρατάθηκε και δεν διακόπηκε, μολονότι ο ίδιος δεν προσέφερε υπηρεσίες, μέχρι τις ευρωεκλογές.

«Η λύση της σύμβασης- δεν πρόκειται για απόλυση- είναι κάτι το οποίο γνώριζε ο ίδιος, από τη στιγμή που δεν προσέφερε υπηρεσίες στο κόμμα. Ο κ. Τσίπρας δεν ήταν επιστημονικός συνεργάτης. Ανέπτυξε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν τον προηγούμενο Οκτώβριο ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή της Κ.Ο., τα οποία τερματίστηκαν τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Δημιουργούνται θέματα κι εντυπώσεις, τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το συνολικότερο μήνυμα είναι πως το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτό. Δεν μπορεί ένα στέλεχος να αμείβεται την ώρα που ο αντικαταστάτης του ακόμα δεν έχει λάβει αμοιβή», πρόσθεσε η κυρία Κεχαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως όλα όσα της είπαν να δηλώνει και τον αφορούν είναι απολύτως ψευδή και το γνωρίζει και η ίδια, κάνοντας μάλιστα λόγο για εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων που θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία.

Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει πως αναμένει ακόμα, όπως κι άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες αποκάλεσε τις πρώτες παγκοσμίως «εκλογές» για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το «πίστευε και μη ερεύνα» κι αυτό την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα.

«Είμαι εσωκομματικά κομμένος εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση, αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους “πετάει ο γάιδαρος; Πετάει”. Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κυρία Βούλα Κεχαγιά. Ότι το κόψιμό μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ λίγοι», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...