Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Ντε Βίλντερς σε τουρκικής καταγωγής βουλευτή στην Βουλή:"Άντε και Γ@μ¨$σ@" όταν μίλησε κατά των Ολλανδών πολιτών (Βίντεο)

Ένα αναπάντεχο περιστατικό είχαμε πριν μερικές ημέρες στην ολλανδική βουλή, όταν ο γνωστός Εθνικιστής πολιτικός Ντε Βίλντερς εξύβρισε πολύ άσχημα θα λέγαμε, έναν τουρκικής καταγωγής βουλευτή του Κοινοβουλίου με το επώνυμο Κούζου.

Το σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Τουρκικής καταγωγής βουλευτής αναφέρθηκε κατά των Ολλανδών, και ο Ντε Βίλντερς παίρνοντας τον λόγο, ξεστόμισε την γνωστή ελληνική βρισιά "Άντε και Γ@μ¨$σ@", συνεχίζοντας ότι “ δεν ανήκεις εδώ, είσαι το δηλητήριο της κοινωνίας μας και της δημοκρατίας. Αυτή είναι η χώρα μας, όχι η δική σου χώρα, η δική είναι η Τουρκία, εδώ είναι Ολλανδία, πήγαινε πίσω κ. Κούζου”, ο οποίος παρακολούθησε ατάραχος την λεκτική επίθεση.   

Η άσχημη κατάσταση κατά των ξένων, ( μεταναστών και προσφύγων) αυξάνεται ραγδαία στην Βόρεια Ευρώπη, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες στο Νότο, λόγω και της παρουσίας πολλών διαφορετικής καταγωγής πολιτικών σε εθνικά κοινοβούλια, αλλά και την ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στην Ευρώπη.

Πολλοί θεωρούν για παράδειγμα ότι, το χέρι της νεο-Οθωμανικής πολιτικής  στην Ευρώπη είναι μεγάλο, και με  αυτό απειλεί ο Τούρκος πρόεδρος, χωρίς να κουνιέται φύλλο σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες κυριολεκτικά. 

Ισλαμιστές ζητούν να γίνει Χαλιφάτο η Γερμανία καθώς Τούρκοι στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό της χώρας

Πρόσφατα, ακούστηκε από ακραίους μουσουλμάνους που βγήκαν στους δρόμους (όπως συνηθίζεται να λέγεται), αυτό που έγινε στην Γερμανία, οι οποίοι σε διαδήλωση ζήτησαν να γίνει για παράδειγμα η Γερμανία, Χαλιφάτο.

Πρόκειται για πολύχρονο σχέδιο σκοτεινών κέντρων αγνώστου εθνικότητας ( εμπλέκονται πολλοί), και αφορά την επέλαση του Ισλάμ αλλά και της Τουρκίας στην οικονομική “ατμομηχανή¨ της Ευρώπης την Γερμανία αλλά και την ΕΕ.  

Οι Μουσουλμάνοι στην Γερμανία είναι περίπου 6% (5.5 εκατομμύρια) στα περίπου 80 εκατομμύρια πληθυσμού της Γερμανίας.

Οι Τούρκοι πολίτες ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα ατόμων που απέκτησαν γερμανική υπηκοότητα πέρυσι.
Μια πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Επιβολή του Νόμου (Europol) επιβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι κατά τη διάρκεια της 22χρονης θητείας του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία έχει μεταμορφωθεί σε κόμβο σημαντικών εγκληματικών συνδικάτων, θέτοντας σοβαρή απειλή για την ασφάλεια και ασφάλεια της Ευρώπης.

Μεταξύ των 821 πιο απειλητικών εγκληματικών δικτύων που εξετάστηκαν σε όλη την Ευρώπη, άτομα με τουρκική υπηκοότητα και υπήκοοι της ΕΕ τουρκικής καταγωγής, εμφανίζονταν συχνά ως μέλη ή βασικά εγκληματικά μέλη αυτών των οργανώσεων, αυξάνοντας την απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της ΕΕ.

Για παράδειγμα, πολλά βασικά πρόσωπα σε εγκληματικά δίκτυα, που εδρεύουν κυρίως στο Βέλγιο και την Ολλανδία, εμπλέκονται στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης, σε ξέπλυμα χρήματος, έχουν τουρκική καταγωγή.

«Είναι παρόντες σε περισσότερες από 40 χώρες, με κύριες δραστηριότητές τους να εδράζονται σε Βέλγιο, Γερμανία,  Ολλανδία και Ισπανία στην ΕΕ, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκτός ΕΕ», ανέφερε η έκθεση.

Τα τουρκικής καταγωγής μέλη, αποτελούν συχνά τον πυρήνα των εγκληματικών δικτύων με Βέλγους, Ολλανδούς και Γερμανούς εγκληματίες.

Αυτά τα δίκτυα ασχολούνται κυρίως με τη διακίνηση ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη) και το ξέπλυμα χρήματος.
Οι κύριες χώρες δραστηριότητας περιλαμβάνουν το Βέλγιο, την Κολομβία, τον Ισημερινό, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και την Τουρκία», συνέχισε η ίδια.

Επιπλέον, η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (Milli İstihbarat Teşkilatı, MIT) παρακολουθεί στενά αυτά τα δίκτυα, όχι μόνο για να εντοπίσει τρωτά σημεία σε ξένες χώρες αλλά και για να προωθήσει την πολιτική ατζέντα της τουρκικής κυβέρνησης.

Η MIT εκμεταλλεύεται επίσης αυτές τις συνδέσεις για να εξασφαλίσει προμήθειες από παράνομες εγκληματικές επιχειρήσεις, χρηματοδοτώντας μυστικές επιχειρήσεις που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να χρηματοδοτηθούν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...