Πολιτική

"Βόμβα" από Κυριάκο Βελόπουλο: Καταγγέλει νοθεία στις ευρωεκλογές και ζητά πρόωρες εκλογές - Τι είπε για το μειονοτικό ΚΙΕΦ (Βίντεο)

Είναι από τους κερδισμένους των φετινών Ευρωεκλογών αφού η Ελληνική Λύση "σκαρφάλωσε" στην τέταρτη θέση με ποσοστό 9,3%

Φιλοξενούμενος στο στούντιο του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κυριάκος Βελόπουλος αμφισβήτησε δημόσια το εκλογικό αποτέλεσμα, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, νοθεία! Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά έχει και αποδείξεις.

Όπως υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο υπουργείο Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα αφορούν και άλλα κόμματα.

Κυριάκος Βελόπουλος: Για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε εμμέσως λόγο για υφαρπαγή έδρας του κόμματος, λέγοντας ότι «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα».

«Πανελλαδικά η επιστολική ψήφος ήταν στα ίδια ποσοστά με τα ποσοστά των κομμάτων σε κάθε περιοχή. Το μόνο κόμμα που έχει μεγάλη διαφορά στην επιστολική ψήφο είναι η Νέα Δημοκρατία, σε ορισμένες περιφέρειες, που είχε πχ. 27% στις κάλπες και 40% στην επιστολική.

Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε αυτές τις περιοχές», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Και πρόσθεσε: «Δεν μας άφησαν να κάνουμε ως κόμμα έλεγχο για την επιστολική ψήφο, δεν ξέρουμε ούτε πώς ήρθαν οι σάκοι ούτε τι έγινε μετά».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη πως «υπήρξε κι άλλη νοθεία. Συνέλαβαν έξω από εκλογικό τμήμα υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΕΦ να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια και δεν έγινε τίποτα σε ό,τι αφορά τις ψήφους, αυτό δεν είναι νοθεία;».

«Εθνικές εκλογές χθες – Δεν έχει νομιμοποίηση η κυβέρνηση»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, διότι δεν έχει νομιμοποίηση η Κυβέρνηση με αυτό το ποσοστό, να έχει χάσει ένα εκατομμύριο ψήφους δεν έχει συμβεί ποτέ.

Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν φεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί απογυμνώνεται η ομάδα, φεύγει ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η επιχείρηση, διώχνεις τον διευθυντή. Δεν ήταν μήνυμα αυτό που έστειλαν οι πολίτες στην Κυβέρνηση, ήταν κατραπακιά».

Συνέχισε λέγοντας: «Η ετυμηγορία του λαού είναι σαφής, δεν εμπιστεύεται το πολιτικό προσωπικό, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι οι πολίτες. Δεν έχουμε νομιμοποίηση ουσιαστικά ως πολιτικό σύστημα, όταν ψηφίζει το 50% του πληθυσμού και κάτω και όταν ψηφίζουν ακόμη 600.000 νεκροί που είναι στους εκλογικούς καταλόγους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ