Πολιτική

Σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη: Στην Χαμάς υπάρχουν ακραίοι και μη ακραίοι τρομοκράτες

Στη Χαμάς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το πρωί της Κυριακής ο σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή αφενός το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιστίνη και αφετέρου στις προηγούμενες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για την τρομοκρατική οργάνωση και την ανασκευή που έκανε μετά την αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ ο κ. Σπηλιωτόπουλος «δεν υπάρχει ανασκευή καμίας δήλωσης (σ.σ. από τον Στέφανο Κασσελάκη). Αυτό που είπε είπε είναι αυτό που λέμε όλοι μας μεταξύ μας ότι σε κάθε οργάνωση, ακόμα και στον πυρήνα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, υπαρχουν εξτρεμιστές και μη εξτρεμιστές. Όταν τα ηνία παίρνουν οι ακραίοι δυστυχώς αυτά που λέμε casualties αυξάνονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Δηλαδή στη Χαμάς δεν είναι όλοι τρομοκράτες;» κλήθηκε να διευκρινίσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και απάντησε «εντός της Χαμάς υπάχουν μόνο τρομοκρατές, αλλά υπάρχουν ακραίοι και μη ακραίοι. Έτσι ήταν παλαιότερα οι τρομοκρατικές οργανώσεις και έτσι θα είναι».

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές και παρά τα όσα έχει δηλώσει ο Στέφανος Κασσελάκης ακόμα και για «2» μπροστά από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει πήχης στην πραγματικότητα. Δεν μπορεί να υπάρξει πήχης σε ένα κόμμα που στις εθνικές εκλογές πήρε 17%, ένα κόμμα που αμφισβήτησε με το που εξελέγη τον αρχηγό του, υπήρξε διάσπαση, υπήρξε συνέδριο συγκρουσιακό, υπήρξαν πληγές που ο κ. Κασσελάκης προσπάθησε να επουλώσει».

«Οι εκροές έχουν μάλλον ισορροπήσει με τις εισροές που έφερε ο Κασσελάκης γιατί κινητοποίησε ανθρώπους που ήταν στον καναπέ τους και απείχαν» κατέληξε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...