Πολιτική

TikTok: Νέο βίντεο Μητσοτάκη με παπούτσια... ΝΔ - «Ζηλέψαμε του ΠΑΣΟΚ, θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει»

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός λέει «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», ενώ η κάμερα παρουσιάζει τα αθλητικά παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν το λογότυπο του κόμματος στο πλάι. Τα παπούτσια είναι, φυσικά, μπλε, ενώ στο πάνω μέρος φέρουν την ελληνική σημαία.

TikTok Μητσοτάκη με τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια και λέει «πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση».

Δείτε το νέο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στο γνωστό χιουμοριστικό ύφος των TikTok του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι «θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει», πριν δείξει τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια.

Μάλιστα, στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια».

Οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν στα σχόλια να γράψουν πόσο πάνε τα παπούτσια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κάποιοι ρωτάνε αν θα βγουν στην αγορά, ώστε να τα αγοράσουν.

Άδωνις: Απίθανο βίντεο, ο Μητσοτάκης έχει γίνει Νο1 TikToker

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Απίθανο βίντεο στο tik tok του ⁦@kmitsotakis που έχω πάλι και την τιμητική μου! Έχει γίνει ο Νο1 tiktoker πάντως για να πουμε την αλήθεια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...