Πολιτική

Ευρωεκλογές: Σε προεκλογικούς ρυθμούς τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και το πρωί κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, ενώ είχε και συνάντηση με Ποντιακές οργανώσεις.Την Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο λαός θα στείλει την επιστολή στον κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, επανήλθε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Υπαρξιακή για την Αριστερά χαρακτήρισε τη μάχη των ευρωεκλογών ο Αλέξης Χαρίτσης. Διψήφιο ποσοστό εκτίμησε για τη Νίκη ο Δημήτρης Νατσιός, να ενισχύσουν της Πλεύση Ελευθερίας κάλεσε τους ψηφοφόρους η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βάλει φρένο στην αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαμήνυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης και από τη Βέροια χαρακτήρισε ως κωμωδία με τίτλο “Επιστολή στη Φον ντερ Λάιεν”» την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την επιστολή στην Πρόεδρο της Κομισιόν για την ακρίβεια. Από τον Αλιάκμονα, ο πρόεδρος του πΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απέτυχε στον αγροτικό τομέα.

Από τον Πειραιά ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε επίσης για την επιστολή του Κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι ο λαός θα στείλει επιστολή στον κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και θα γράφει ΚΚΕ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε σχετικά με τη Συμφωνία των πρεσπών ότι « ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι θα πει υπεύθυυνος πατριωτισμός. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητάει «αντίμετρα τώρα, εμπάργκο, για να γονατίσουν οικονομικά και να καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα», ενώ, τέλος, επισημαίνει: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων».

Για «υπαρξιακή για την Αριστερά και την Ευρώπη μάχη των ευρωεκλογών κάνει λόγο ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η «Νίκη» μπορεί να φτάσει διψήφιο ποσοστό, δήλωσε ο Δημήτρης Νατσιός ενώ χαρακτήρισε «γελοίο να λέει ο Μητσοτάκης ντεμέκ – χριστιανός».

Να κατοχυρωθεί η γυναικοκτονία ως αυτοτελές έγκλημα, κάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση για την έμφυλη βία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...