Πολιτική

Κασσελάκης: Βρίσκεται στην έκθεση Comic Con στη Θεσσαλονίκη (Εικόνες)

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει περιοδεία σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, μάλιστα το μεσημέρι επισκέφθηκε το Κιλκίς, ενώ τώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Κασσελάκης περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης κόμικς, Comic Con στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φωτογραφήθηκε με δεκάδες νέους, ενημερώθηκε για την έκθεση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, ενώ αναμένεται στη συνέχεια να μεταβεί στη Διεθνή έκθεση βιβλίου.

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνομιλήσει με πολίτες μπροστά στο βαν της περιοδείας στον Λευκό Πύργο και θα συνεχίσει με μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Εκεί αναμένεται να ζητήσει τη στήριξη των προοδευτικών πολιτών στις ευρωεκλογές για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει προοδευτική αντιπολίτευση, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στη συμφωνία των Πρεσπών και σε θέματα ακρίβειας, δημόσιας υγείας και παιδείας.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Μαΐου, ο Στ. Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Πλατεία Αγίας Σοφίας) και εν συνεχεία θα συναντηθεί με ποντιακές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ