Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Πυρά Γεωργιάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: "Με βρίζει ενώ τον είχα στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο γιατί είχε πρόβλημα στα δεξιά του" (Βίντεο)

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο λόγω όσων υποστήριξε σε συνέντευξή του χθες βράδυ της Πέμπτης ο νέος αναλυτής δημοσκοπήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.


Αφορμή για την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη ήταν οι ύβρεις, όπως αναφέρει, που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι «όταν ο τότε Πρωθυπουργός @samaras_antonis πρότεινε για Δήμαρχο Αθηναίων τον @aris_spiliotop μου ζήτησε να τον υποστηρίξω διότι είχε πρόβλημα στα Δεξιά του».

«Πήγα σε πολλές προεκλογικές του ομιλίες, οργάνωσα αρκετές, έκανα προσπάθεια. Ο ίδιος θυμάμαι με είχε πάρει τηλ προς το τέλος της εκστρατείας για να μου πει ευχαριστώ και ότι πότε δεν θα ξέχναγε την βοήθεια μου. Οι εκλογές δεν πήγαν τελικά καλά για αυτόν, ποτέ όμως έκτοτε δεν μαλώσαμε. Τώρα για να γίνει αρεστός στο ακροτατήριο του @syriza_gr ακολουθεί την πεπατημένη κατά των «ακραίων» που έφερε ο Σαμαράς….» προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης.

«Είναι πάντα πολιτικά επικερδές κάποιος να με βρίζει ειδικά ο αχάριστος!» τονίζει ο υπουργός Υγείας και καταλήγει στην ανάρτησή του με μια προειδοποίηση προς τον Άρη Σπηλιωτόπουλο: «αν με διαψεύσεις θα ψάξω να βρω και όλες τις φωτό από τις κοινές μας εκδηλώσεις τότε και τα βίντεο με τις ευχαριστίες σου….ντράπηκε και η ντροπή».

 

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι ΓεωργιάδηΟυδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου….όταν ο τότε Πρωθυπουργός @samaras_antonis πρότεινε για Δήμαρχο Αθηναίων τον @aris_spiliotop μου ζήτησε να τον υποστηρίξω διότι είχε πρόβλημα στα Δεξιά του. Πήγα σε πολλές προεκλογικές του ομιλίες, οργάνωσα αρκετές, έκανα προσπάθεια. Ο ίδιος θυμάμαι με είχε πάρει τηλ προς το τέλος της εκστρατείας για να μου πει ευχαριστώ και ότι πότε δεν θα ξέχναγε την βοήθεια μου. Οι εκλογές δεν πήγαν τελικά καλά για αυτόν, ποτέ όμως έκτοτε δεν μαλώσαμε. Τώρα για να γίνει αρεστός στο ακροατήριο του @syriza_gr ακολουθεί την πεπατημένη κατά των «ακραίων» που έφερε ο Σαμαράς…. είναι πάντα πολιτικά επικερδές κάποιος να με βρίζει ειδικά ο αχάριστος! ….αν με διαψεύσεις θα ψάξω να βρω και όλες τις φωτό από τις κοινές μας εκδηλώσεις τότε και τα βίντεο με τις ευχαριστίες του….ντράπηκε και η ντροπή
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ