Πολιτική

Πιερρακάκης: "Η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή για τους νέους"

Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα το Πρότυπο ΕΠΑΛ και το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης στο Λασίθι, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Η επίσκεψη στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Νεάπολης πραγματοποιήθηκε κατά την έναρξη της περιοδείας του υπουργού Παιδείας στο δήμο Αγίου Νικολάου. Ο κ. Πιερρακάκης ξεναγήθηκε στο ΕΠΑΛ, το οποίο αποτελείται από 4 δομές ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές, να απαντήσει σε απορίες τους αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.
 

«Οι μεταρρυθμίσεις και η αύξηση της χρηματοδότησης αντανακλούν την πίστη μας ότι η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση μπορεί να αποτελέσει πρώτη και αξιόπιστη επιλογή για πολλούς νέους μας», υπογράμμισε ο υπουργός Παιδείας.

Τον υπουργό Παιδείας – εκτός του κ.Πλακιωτάκη – συνόδευσαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μανώλης Καρτσωνάκης και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Γιώργος Μαμάκης και κ. Θανάσης Κατσαγκόλης, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ