Πολιτική

Κικίλιας για πυρκαγιά στη Ρόδο: «Η χθεσινή μάχη δείχνει που θα πρέπει να κινηθούμε στην αντιπυρική περίοδο»

Ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτηση του τονίζει μεταξύ άλλων πως: «Η μάχη χθες τη νύχτα στα δύο μέτωπα της επικίνδυνης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Ρόδο, κερδήθηκε χάρη στους διοικητές, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές τους αυτοδιοικητικούς και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του νησιού».

Ο κ. Κικίλιας αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του «για την εξαιρετική, πρότυπη», όπως αναφέρει, διαχείριση της πυρκαγιάς, σημείωσε ότι «σε αυτό το μοντέλο θα πρέπει να κινηθούμε όλη την αντιπυρική περίοδο που θα είναι δύσκολη».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει στην ανάρτησή του:


«Η μάχη χθες τη νύχτα στα δύο μέτωπα της επικίνδυνης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Ρόδο, κερδήθηκε χάρη στους διοικητές, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές τους αυτοδιοικητικούς και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του νησιού.

Ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη, σε δύσβατο σημείο και κατάφεραν το ένα μέτωπο προς Αρχάγγελο να ελεγχθεί σε δύο ώρες, ενώ σε τρεις ώρες οριοθετήθηκε και το άλλο στην περιοχή του Αίθωνα.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά για την εξαιρετική, πρότυπη θα έλεγα διαχείριση της πυρκαγιάς. Σε αυτό το μοντέλο θα πρέπει να κινηθούμε όλη την αντιπυρική περίοδο που θα είναι δύσκολη».

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά στην περιοχή Αίθωνας Ρόδου εκδηλώθηκε εχθές στις 22:34. Εξελίχθηκε σε δύσβατη περιοχή και αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα εκ των οποίων το ένα προς τον οικισμό Αρχάγγελο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έλεγξαν σε 2 ώρες το μέτωπο προς Αρχάγγελο και το δεύτερο μέτωπο στην περιοχή του Αίθωνα κατόρθωσαν να το οριοθετήσουν σε 3 ώρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...