Πολιτική

Νατσιός: Η Νίκη θα δημιουργήσει ομάδα Ορθόδοξων Ευρωβουλευτών-Η Ευρώπη βάζει κάτω από το χαλί τους μετανάστες (Βίντεο)

Συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου παραχώρησε ο προέδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό, τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα είναι η παράνομη μετανάστευση πρωτίστως, αλλά και όπως υποστήριξε, η ηθική παρακμή, η οικονομική κρίση και οι πόλεμοι.

Η Ευρώπη, όπως είπε, βάζει κάτω από το χαλί τους μετανάστες αντιμετωπίζοντας την χώρα μας ως αποθήκη ψυχών. Επιπλέον, όπως υποστήριξε, οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ευρώπης δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Για του λόγου το αληθές ο κ. Νατσιός αναφέρθηκε σε έρευνες που έγιναν στην Γερμανία και έδειξαν ότι το 67% των μουσουλμάνων θεωρούν πως το Κοράνι είναι ανώτερο από το Σύνταγμα και ένας στους δύο θεωρούν καλύτερο τον νόμο της Σαρία από τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

Τόνισε, ότι η Ευρώπη περιμένει από την Ελλάδα που είναι η μήτρα της Ορθοδοξίας να ακολουθήσουμε και πάλι τον Χριστιανισμό και όχι το άρωμα ελευθερίας που έχουμε και είπε ότι η Νίκη θα επιδιώξει να δημιουργήσει ομάδα Ορθόδοξων Ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σχολίασε και το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας χαρακτηρίζοντας το επαίσχυντο και κατέληξε, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί προσβολή στην πατρίδα αλλά και την παραδοσιακή οικογένεια. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ