Πολιτική

Λιβάνιος για επιστολική ψήφο: "Δεν συσχετίζεται με τα email Ασημακοπούλου"

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, διαχώρισε στη Βουλή την υπόθεση των email που έστειλε σε ψηφοφόρους του εξωτερικού η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, από την επιστολική ψήφο.

«Δεν προκύπτει συσχέτιση της επιστολικής ψήφου με τα email» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβάνιος εξηγώντας πως ένα μεγάλο μέρος των εγγεγραμμένων στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου δεν έλαβε το ηλεκτρονικό μήνυμα από την ευρωβουλευτή.

«Κανείς δεν έλαβε email από την ευρωβουλευτή επειδή γράφτηκε στην επιστολική ψήφο» ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Λιβάνιος απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών Γιώτας Πούλου (ΣΥΡΙΖΑ), Νάσου Ηλιόπουλου (Νέας Αριστεράς) και Αλέξανδρου Καζαμία (Πλεύση Ελευθερίας).

Τέλος, σημείωσε πως η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έχει εκκινήσει διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου ενώ διενεργούνται παράλληλες έρευνες από την Δικαιοσύνη και από την Αρχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, προσθέτοντας πως η ευρωβουλευτής καλείται να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...