Πολιτική

Πιερρακάκης: Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπ. Παιδείας - «Δεν φοβάμαι» λέει ο ίδιος

Άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, το βράδυ της Πέμπτης (7/3) όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από την ολομέλεια της Βουλής.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Ενημερώθηκα προ ολίγου από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας και άφησαν μια σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι κι αυτό επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο ή στο γραφείο μου, αλλά στο σπίτι και θα έλεγα ότι αυτό αντανακλά ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της δημοκρατίας».

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε» πρόσθεσε και κατέληξε ζητώντας την καταδίκη των άλλων κομμάτων γι' αυτή την ενέργεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο μετά, ο υπουργός Παιδείας αποχωρησε από τη Βουλή ώστε να μεταβεί στο σπίτι του.

Ταυτόχρονα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης καταδίκασαν την επίθεση. «Ρητή και απερίφραστη καταδίκη. Αλίμονο αν η πολιτική αντιπαράθεση επεκταθεί στο επίπεδο της βίας» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι αδιανόητο, εκφράζουμε την πλήρη ρητή και απερίφραστη καταδίκη μας» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθοπουλος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ