Πολιτική

Κόντρα Συρίγου με Σκουρλέτη: «Έχω ένα κοκοράκι δίπλα μου»

Η συζήτηση επεκτάθηκε γύρω από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Άγγελο Συρίγο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. 

Αρχικά ο Πάνος Σκουρλέτης της Νέας Αριστεράς τόνισε ότι «έχουμε το μοναδικό παράδοξο να συγκρούονται δύο τρένα που βρίσκονται στην ίδια γραμμή σε αντίθετη κατεύθυνση. Έχουμε συμβάσεις που δεν γίνονται στον χρόνο τους, πεπαλαιωμένα συστήματα που δεν λειτουργούν και καταγγελίες εργαζόμενων. Αν αυτά δεν συνιστούν ευθύνες, τι συνιστούν; Στην κυβέρνηση αντιμετωπίζουν το θέμα αυτό με μια αλαζονεία».

Στη συνέχεια ο ίδιος απευθύνθηκε στον Άγγελο Συρίγο λέγοντας του «κάντε την αυτοκριτική σας» και «δεν σας κάνει καλό αυτό».

Τότε ο κ. Συρίγος πήγε να απαντήσει, ο κ. Σκουρλέτης τον διάκοψε και ο Άγγελος Συρίγος είπε: «Μη με διακόψετε… Μη μου δίνετε συμβουλές κ. Σκουρλέτη. Έρχομαι να συζητήσω σοβαρά και έχω ένα κοκοράκι δίπλα μου…».

Το στέλεχος της Νέας Αριστεράς απάντησε: «Μην γίνεστε προσβλητικός… Καταλαβαίνω ότι είστε σε δύσκολη θέση».

Δείτε από το 27.25:

Ωστόσο τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν και η συζήτηση συνεχίστηκε. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...