Πολιτική

Θεοχαρόπουλος για Ευρωεκλογές: Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι- Ο Τσίπρας δικαιούται να παρεμβαίνει

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε σήμερα Τετάρτη, μετά από την ευχή του Γιώργου Τσίπρα για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού πως :"Ο Αλέξης Τσίπρας έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όπου και όποτε κρίνει αυτός απαραίτητο, δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός" ενώ πρόσθεσε ότι: «Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι» στις Ευρωεκλογές.

«Φάνταζομαι ότι ο Γιώργος Τσίπρας εννοεί να είναι πιο ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική. Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για 15 χρόνια που ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32%. Είναι πλούτος για τον χώρο τον δικό μας να μπορεί να ακούμε δημόσια τις τοποθετήσεις του» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Οπως πρόσθεσε «δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας. Το να είναι ενεργός είναι πολύ θετικό».

Παράλληλα σημείωσε ότι «έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο από τη βάση και προχωρούμε σε ευρωεκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές εκτίμησε ότι «δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πολιτικό πλήγμα από αυτούς που έφυγαν. Εμείς οφείλουμε να πάμε καλά. Εκεί που πρέπει να ανησυχούμε είναι από τον κακό μας εαυτό, να σταματήσουν τα λάθη που έγιναν».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...