Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

"Ανάποδες" έχει πάρει ο Τσίπρας με τον Κασσελάκη - Θα ανεξαρτητοποιηθεί ο πρώην πρωθυπουργός;

Η επόμενη κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, μετά την αποδοκιμασία της πρότασής του από το συνέδριο του κόμματος για την προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών, δεν είναι βέβαιο, όπως αναφέρει η Απογευματινή, πώς θα εκδηλωθεί την επομένη των αποτελεσμάτων της κάλπης για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με την Απογευματινή, έχει πάρει... ανάποδες με τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και με αυτούς που του πρόσφεραν σανίδα σωτηρίας στο συνέδριο, δηλαδή τους Νίκο Παππά, Σωκράτη Φάμελλο και τον ξάδερφό του, Γιώργο Τσίπρα, που δεν αποκλείεται να τους «τραβήξει το χαλί» πριν από τις ευρωεκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την Απογευματινή, όχι επειδή δεν υιοθετήθηκε η λύση που πρότεινε για την προσφυγή στις κάλπες, με στόχο την ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών του κόμματος στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά γιατί διαπιστώνει πως από μέρους τους επιχειρείται να στηθεί ένα προσβλητικό και απαξιωτικό αφήγημα εναντίον του, με υπαινιγμούς του τύπου «ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει πλέον στους συνταξιούχους της πολιτικής και κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά»,αναφέρει το newsbomb.gr.

Και επειδή ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίνει εύκολα συγχωροχάρτι στους πονηρούς και τους αλαζόνες, ειδικά όταν πάνε να του το παίξουν έξυπνοι εκ του ασφαλούς, δεν αποκλείεται πριν από τις ευρωεκλογές να στείλει καμία επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, και να γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή του από την ΚΟ του κόμματος, που ο ίδιος ίδρυσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ