Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Αναβάλλονται οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-Τις πήρε "πίσω" ο Κασσελάκης!

Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Όλγας Γεροβασίλη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις καθαρές λύσεις που ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για διεξαγωγή εκλογών στις 10 Μαρτίου, αλλά και τονίζοντας ότι θα σεβαστεί την απόφαση των συνέδρων, ανέβηκε στο βήμα η Όλγα Γεροβασίλη.

«Στέφανε, αν θες εκλογές σε 10 μέρες, κάντες μόνος σου, να δούμε τι θα πάρεις», ήταν η απάντηση που έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα, η ίδια - αναφερόμενη απευθείας στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Αν αποσύρεις το βρείτε μου αντίπαλο και πάμε, εγώ θα αποσυρθώ».

Πάντως,όπως αναφέρει το newsbomb.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης - με ύφος αλαζονικό - αναφέρθηκε στην Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντάς της: «Αν αποσυρθείς, δεν έχω λόγο να πάω σε εκλογές». Σε κάθε περίπτωση πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν εκλογές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...