Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Κωνσταντοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια μεταλλαγμένο κόμμα» Γιατί δεν θα μιλήσει στο συνέδριο

Παρά την πρόσκληση που έλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι δεν θα παραστεί για να μιλήσει στο συνέδριο του κόμματος που θα αρχίσει αυτή την Πέμπτη.

Σε ανάρτησή της την Τετάρτη (21/2) η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «μεταλλαγμένο κόμμα» με αρχηγό «που δεν πιστεύει ούτε στην οργανωτική δομή του ούτε στα στελέχη του και με στελέχη, που δεν πιστεύουν στον αρχηγό τους».

Προσθέτει ότι ο κ. Κασσελάκης «δεν έχει σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες» και εξηγεί ότι «δεν πρόκειται να συμμετέχω σε καμία επικοινωνιακή κίνηση, εντυπωσιασμού και κενών εντυπώσεων και λόγων»,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Δέχτηκα πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να μιλήσω στο Συνέδριο.

Προφανώς δέχτηκα πρόσκληση από τον κ. Στέφανο Κασσελάκη, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με έναν αρχηγό που δεν πιστεύει ούτε στην οργανωτική δομή του ούτε στα στελέχη του και με στελέχη, που δεν πιστεύουν στον αρχηγό τους. Έναν αρχηγό που ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια ξεκίνησε τον κατήφορο από το ’15 που πρόδωσε όλα τα όνειρα της παλλόμενης τότε Ελληνικής Κοινωνίας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας μας. Αλλά και των κοινωνιών και των κινημάτων σε όλο τον κόσμο, που κοίταζαν την Ελλάδα με ελπίδα!

Και τώρα ήρθε η ώρα του εκκωφαντικού κρότου της πτώσης.

Δεν πρόκειται να παραστώ σε αυτό το μεταλλαγμένο κόμμα, όσο κι αν με πονάνε οι αγώνες που έδωσα για την Αριστερά μέσα από αυτό, μέχρι που το άφησα, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Δεν πρόκειται να συμμετέχω σε καμμία επικοινωνιακή κίνηση, εντυπωσιασμού και κενών εντυπώσεων και λόγων.

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας, τους καθαρούς αγώνες μας, μέσα και έξω από τη Βουλή, δίπλα σε κάθε πολίτη, υπερασπιζόμενοι την κοινωνία, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, με πράξεις.

Και καλούμε όλους τους ανθρώπους της Αριστεράς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Πλεύσης Ελευθερίας.
Τους καλούμε κοντά μας, να συνεχίσουμε μαζί, να προσπαθήσουμε και να δημιουργήσουμε, όλα όσα ονειρευτήκαμε.

Σας περιμένουμε στην Πλεύση Ελευθερίας, να το κάνουμε πράξη μαζί.

Η πρόσκληση που έλαβε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, όπως την παρέθεσε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...