Πολιτική

Ζαχαράκη: Έρχεται νέο επίδομα που θα αφορά τις αγρότισσες μητέρες

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα» μίλησε η Σοφία Ζαχαράκη.

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Ελλάδας, αναφέρθηκε στο νέο επίδομα που σκοπεύει να φέρει η κυβέρνηση για τις μητέρες που είναι αγρότισσες. Έτσι λοιπόν στο επίδομα που δίνεται στην τρίτεκνη και πολύτεκνη μητέρα θα προστεθεί και το επίδομα για την αγρότισσα για το πρώτο και το δεύτερο παιδί.

Συγκεκριμένα η Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε: «Δεν μιλήσαμε ποτέ για τη γυναίκα αγρότισσα. Γυναίκες που είναι πίσω από τους συζύγους ή βοηθούν.

Επειδή χειριζόμαστε τον λογαριασμό αγροτικής εστίας σκοπεύουμε πάρα πολύ σύντομα το επίδομα που δίνουμε στην τρίτεκνη και πολύτεκνη μητέρα, να προσθέσουμε και την αγρότισσα που έχει το πρώτο και το δεύτερο παιδί.

Είναι μια παρέμβαση που θα φτάσει στο σύνολο των 2 εκατ. ευρώ και θα το κάνουμε από τον Απρίλιο και μετά. Δεν συνδέεται καθόλου με τις διαμαρτυρίες, αλλά έχει να κάνει με την ενίσχυση της αγροτικής οικογένειας.»

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...