Πολιτική

Ρήγας για Κασσελάκη: "Οφείλει άμεσα να πάρει πρωτοβουλία για συνεννόηση"

Ο Πάνος Ρήγας,  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα είχε στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στις εκλογές, πήρε θέση για τα όσα γίνονται στο εσωτερικό του κόμματος.

«Πέντε ημέρες πριν την κορυφαία διαδικασία του 4ου Συνεδρίου του κόμματος μας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ εμφανίζονται πρωτόγνωρες καταστάσεις και διαδικασίες. Είναι αλήθεια πως μετά την αποχώρηση από την ηγεσία του κόμματος, του Αλέξη Τσίπρα, κάποιοι μη σεβόμενοι δημοκρατικές διαδικασίες αποχώρησαν λοιδωρώντας τον πρόεδρο Στέφανο Κασελάκη. Άλλοι λίγες μέρες πριν το συνέδριο ανοίγουν συζήτηση για συμμαχίες και θέματα στρατηγικής που θα έπρεπε να τεθούν στο συνέδριο», γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Ρήγας.

Και συνεχίζει: «Ο πρόεδρος θα έπρεπε να διαμορφώσει συνθήκες σύνθεσης και συλλογικής λειτουργίας. Η εμφάνιση ενός ερωτηματολογίου για ταυτοτικά ζητήματα που αποτελούν θέματα συνεδρίου χωρίς να γνωρίζω ως μέλος της Π.Γ την ανάγκη και σκοπιμότητα, αυτοβούλως από τον πρόεδρο, δεν συμβάλλει στην συλλογική μάχη που έχουμε να δώσουμε. Ο πρόεδρος οφείλει άμεσα να πάρει πρωτοβουλία για συνεννόηση. Σήμερα μάλιστα που η πολιτική της ΝΔ καταστρέφει την κοινωνία, που με αυταρχικές μεθόδους αντιμετωπίζει αγρότες και φοιτητές , που παραβιάζει το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα.
ΥΓ. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1989.Όπως πάντα έτσι και τώρα θα στηρίξω την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τις αγωνίες των χιλιάδων συντρόφων μακριά από προσωπικές στρατηγικές».

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η τοποθέτηση του κ. Ρήγα έρχεται μετά τις σημερινές αντιδράσεις των Όλγας Γεροβασίλη και Χρήστου Σπίρτζη με αφορμή το ερωτηματολόγιο που παρουσίασε χθες ο κ. Κασσελάκης και στο οποίο υπήρχαν ερωτήματα ακόμα και για το όνομα και το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...