Πολιτική

Κασσελάκης για Σαμαρά: Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός οποιουδήποτε κόμματος εκτός της ΕΡΕ να έλεγε «δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο γάμος των ομόφυλων»

«Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέχεια των λεγομένων, από το βήμα της Βουλής, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αντιτιθέμενου στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, του οποίου η ψήφιση αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (15/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση. <a href="https://t.co/zg8usqaius">pic.twitter.com/zg8usqaius</a></p>&mdash; Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) <a href="https://twitter.com/skasselakis/status/1758186252451397812?ref_src=twsrc%5Etfw">February 15, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

«Ουδέν σχόλιο, εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σε συνέχεια όσων ειπώθηκαν από τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο, ακόμη, για «θεμελιώδη ανατροπή του οικογενειακού δικαίου».

«Σήμερα λίγο πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε τη συνείδησή σας. Δεν θέλω να αντιδικήσω με κανένα, ούτε να χαϊδέψω αυτιά», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ