Πολιτική

Νέο «σόου» Κασσελάκη στο μπλόκο της Καρδίτσας: Καβάλησε και πάλι τα τρακτέρ

Στο μπλόκο της Καρδίτσας, στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους αγρότες, οι οποιοι ετοιμάζονται να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του στη Θεσσαλία,ενόψει του αυριανού, 2ου Περιφερειακού Συνεδρίου του κόμματος, δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβηκε ξανά σε τρακτέρ, όπως είχε κάνει πριν από περίπου μια εβδομάδα στο μπλόκο της Κουλούρας στην Ημαθία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κ. Κασσελάκης κάθισε για λίγο δίπλα στον αγρότη οδηγό του τρακτέρ, είχαν μια σύντομη συνομιλία και στη συνέχεια κατέβηκε για να μιλήσει με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους αγρότες.

Δείτε βίντεο

Η επίσκεψή του στο μπλόκο της Ημαθίας και η ανάβαση στο τρακτέρ, όπως ο Τσίπρας 


Δίπλα στους αγρότες της Ημαθίας είχε βρεθεί πριν μερικές ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ανέβει στα τρακτέρ, ακολουθώντας τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα.

 Ο κ. Κασσελάκης άκουσε τα αιτήματα των αγροτών στη Θεσσαλονίκη, ενώ σταμάτησε στην Κουλούρα, όπου αντάλλαξε απόψεις.  Ακολούθως, θα μεταβεί στο μπλόκο στο Μακρυχώρι Ημαθίας, ώστε να συνομιλήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα αγροτών, ιδίως οι μικροκαλλιεργητές που βρίσκονται σε περιφερειακά μπλόκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ