Πολιτική

Δένδιας: Θετικά δεκτή η πρόταση της Ελλάδας για το Στρατηγείο στη Λάρισα στην επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θετικά δεκτή έγινε από το  Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ η πρόταση της Ελλάδας να γίνει στρατηγείο της επιχείρησης ΑΣΠΙΔΕΣ το Στρατηγείο της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Δένδια:

Στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες, κατά τη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα, ενημέρωσα τους ομολόγους μου ότι η Ελλάδα  προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας, ως Στρατηγείο για την Επιχείρηση, καθώς επίσης ότι έχει την ετοιμότητα να αναλάβει τη Διοίκηση της Επιχείρησης. Η προσφορά μας έγινε θετικά δεκτή.

Θετικά δεκτή έγινε από το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ η πρόταση της Ελλάδας να γίνει στρατηγείο της επιχείρησης ΑΣΠΙΔΕΣ το Στρατηγείο της Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Δένδια: Στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες, κατά τη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα, ενημέρωσα τους ομολόγους μου ότι η Ελλάδα προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας, ως Στρατηγείο για την Επιχείρηση, καθώς επίσης ότι έχει την ετοιμότητα να αναλάβει τη Διοίκηση της Επιχείρησης. Η προσφορά μας έγινε θετικά δεκτή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ