Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Καταγγελία Βελόπουλου: "Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες "αδειάζουν" τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές;"

ΈΚΤΑΚΤΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ! Όσο πάει χοντραίνει η υπόθεση και γίνεται όλο πιο επικίνδυνη εάν ισχύουν όλα αυτά! Θα φέρουμε το θέμα στη βουλή!Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες «αδειάζουν» τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές; Πάνω από 17 φορτηγά σε μια μέρα; Φορτηγά, μεγάλη χωρητικότητας, με ουκρανικές πινακίδες παίρνουν από εκεί υλικό.

Μόνο τη Δευτέρα στις 15 Ιανουαρίου τα φορτηγά αυτά με τις ουκρανικές πινακίδες ήταν πάνω από 17, ξεκινώντας τη μεταφορά από το πρωί έως και τις μεσημεριανές ώρες;Η μεταφορά συνεχίστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες , και τις επόμενες ημέρες;ΕΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΊΑ!

Εάν το κάνει και αυτό ο Μητσοτάκης σημαίνει ότι έχει αποφασίσει, να κάνει την Ελλάδα Κύπρο λίγο πριν το 1974!!!Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δέχθηκε να μεταφέρει εξοπλισμό σοβιετικής κατασκευής( ΤορΜ1 και s300) που διαθέτει για την άμυνα της χώρας, και να δώσει στην Ουκρανία με αντάλλαγμα ένα πακέτο βοήθειας ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων; Εξάλλου επιστολή biden υπάρχει !!!

Αυτές είναι προσωπικές καταγγελίες του Κυριάκου Βελόπουλου οι οποίες δεν είναι επιβεβαιωμένες.

Τι ζήτησε από τον Δένδια σε Τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία ο Ώστιν;-Θέλουν νέα παρτίδα πυρομαχικών ή ετοιμάζουν κάτι άλλο;

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συμμετείχε σήμερα, σε Τηλεδιάσκεψη (VTC) της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία, η οποία οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, κ. Lloyd Austin. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Rustem Umerov, Υπουργοί Άμυνας και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης.

Κατά την παρέμβαση του ο Έλληνας Υπουργός τόνισε την σταθερή θέση αρχής της Ελλάδας για τη στήριξη της Ουκρανίας και του δικαιώματός της να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας έναντι της ρωσικής εισβολής, η οποία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και υπονομεύει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ευρώπη.

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε ακόμη στην αμυντική βοήθεια της χώρας μας στην Ουκρανία και επισήμανε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού, υπερασπίζοντας τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και της εδαφικής ακεραιότητας, σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Τα σενάρια για την Ουκρανία από ΝΑΤΟ εμπλέκουν τις χώρες της ΕΕ ενώ όλο και πιο βαθιά η χώρα μας στην σύγκρουση στην Ουκρανία

Η χώρα μας ως γνωστόν ,  θα παραδώσει πυρομαχικά πυροβολικού 155 χλστ. στην Ουκρανία με την συνδρομή των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η σχετικά πρόσφατη επικοινωνία ανάμεσα στον  Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντονι Μπλίνκεν, αφορούσε παραίνεση του δεύτερου για περισσότερα πυρομαχικά και όπλα προς τις ουκρανικές δυνάμεις.

Τώρα πιθανόν ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας να ζήτησε επιπλέον και  α/α συστήματα, και συγκεκριμένα τα S-300PMU-1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...