Πολιτική

Γεωργιάδης για παρεξήγηση με Πορτοσάλτε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το περιστατικό»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παρουσιάστηκε σήμερα με απολογητική διάθεση στην σημερινή του ανάρτηση μετά από την παρεξήγηση που είχε με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης Πορτοσάλτε επέκρινε τον νέο υπουργό Υγείας και την Ειρήνη Αγαπηδάκη για τη διαγραφή του προστίμου στους ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τηλέφωνο στην ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε για να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης. Το ένα έφερε το άλλο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει στο δημοσιογράφο «Μη γίνεσαι Σόιμπλε» με τον Πορτοσάλτε να του απαντά «Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη» 

Σύμφωνα με το newpost.gr, σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, τόνισε ότι του «ξέφυγε μία απαράδεκτη για τον Άρη Πορτοσάλτε φράση» και ότι τον στεναχώρησε το περιστατικό αυτό.

«Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κόντρα μου με αυτόν. Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίζουμε: έχω γνωρίσει στην ζωή μου χιλιάδες ανθρώπους κατά κυριολεξία, αλλά κανέναν απολύτως τόσο ακέραιο όσο τον Άρη Πορτοσάλτε.»

«Ξέρω ότι έχει φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν γνώμη και την υπερασπίζονται, αλλά μεταξύ των φανατικών του φίλων εμένα μπορείτε να με συμπεριλάβετε ως τον πιο φανατικό. Πραγματικά στενοχωρέθηκα με το χθεσινό περιστατικό, για το οποίο αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καμμία φορά όταν μιλάς σε ζωντανή εκπομπή μπορεί να ακουστεί κάτι όχι όπως θα το ήθελες. Ο ιδιος ούτε έδωσε σημασία και αποδεικνύοντας τον καλό του χαρακτήρα το ξέχασε αμέσως, όμως εγώ δεν θέλω να γράφεται τίποτε εναντίον αυτού του ανθρώπου εξαιτίας μου. Και φυσικά δεν θα συμφωνούμε σε όλα και συνήθως όταν μου ασκεί κριτική δίκιο έχει. Καλημέρα Άρη!»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ