Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο Twitter μετά τη συνάντηση με τον Άντονι Μπλίνκεν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του με τον Άντονι Μπλίνκεν έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter): «Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στα Χανιά τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ σε μια στιγμή που πιστεύω ότι η διμερής μας σχέση είναι στο καλύτερο επίπεδο». 

«Και δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μέρος που να συμβολίζει καλύτερα το βάθος της στρατηγικής εταιρικής μας σχέσης, από την Κρήτη» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην συνάντηση με τον Άντονι Μπλίνκεν.

Σε επόμενη ανάρτησή του σύμφωνα με το newsit.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων για τη συνάντηση με τον Άντονι Μπλίνκεν ότι συζήτησαν «για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αλλά και τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Κάναμε μια συνολική επισκόπηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Επιβεβαιώσαμε ότι στο πλαίσιο του εξαιρετικού επιπέδου τους θα υπάρξουν περαιτέρω θετικά βήματα στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας» έγραψε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...