Πολιτική

Κασσελάκης: Δάνεισε ένα μεγάλο ποσό για να πληρωθούν οι μισθοί των εργαζομένων του ΣΥΡΙΖΑ

«Ένα αρκετά μεγάλο ποσό» δάνεισε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί των εργαζομένων και να κλείσει θετικά το έτος.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνουν καλά πληροφορημένες πηγές, οι οποίες εξηγούν ότι ο δανεισμός γίνεται καθώς η ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπει τη δωρεά στο κόμμα πάνω από 20.000 ευρώ.

Από την άλλη, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να συντηρεί την «μαύρη τρύπα στα ΜΜΕ του κόμματος», τα οποία έχει αποφασίσει να τα κρατήσει προχωρώντας ωστόσο σε εξυγίανση.

Τα οικονομικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά εδώ και καιρό καθώς μετά την ήττα στις εκλογές, η κρατική επιχορήγηση συρρικνώθηκε,αναφέρει ο skai.gr.

Ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ το ακριβές ποσό που θα πάρει η Κουμουνδούρου έτσι ώστε ο πρόεδρος του κόμματος να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τα χρήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...
Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...