Πολιτική

Δ. Νατσιός σε Μπακογιάνη: Ρωτήθηκαν τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες;

Συνεχίζουν να προελαύνουν δια των ανθρώπων τους σε ΜΜΕ και κομματικούς μηχανισμούς, και γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτα υποκριτικής ρητορικής που έχει σκοπό να τρομάξει και να φέρει σε θέση άμυνας όσους ακόμη υπερασπίζονται το αυτονόητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλήθηκα να απαντήσω σε πρόσφατη συνέντευξή μου στο …αποστομωτικό ερώτημα, το ακούσαμε κι από την αδελφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη: «Αν σε ομόφυλο ζευγάρι υπάρχει το βιολογικό παιδί ενός και πεθάνει ο βιολογικός γονέας, το παιδί αυτό πηγαίνει στην πρόνοια, δεν έχει δικαίωμα να μείνει με τον άλλο γονιό, να τον κληρονομήσει, να πάρει τη διατροφή σε περίπτωση διαζυγίου».

Τότε λοιπόν, ρωτάνε οι φαρισαίοι υποκριτές, τι θα γίνει με το παιδάκι αυτό, δεν πρέπει να το προστατεύσουμε;;;!!! Ρωτήθηκαν τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες; Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ως ΝΙΚΗ την απόλυτη αντίθεσή μας σε κάθε τύπου γάμο πλην του παραδοσιακού, για τους προφανείς λόγους που καθένας λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται. Και επαναλαμβάνουμε το γνήσιο ενδιαφέρον μας για όλα τα παιδιά της Ελλάδος, όπως το δηλώνει το κεντρικό μας σύνθημα: Παιδιά και Παιδεία!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ