Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

''Χείμαρρος'' ο Μπελέρης για την αλβανική κυβέρνηση: ''Δεν τολμάς να πεις όχι στον Ράμα! Η αντιπολίτευση δε μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα της''(Βίντεο)

Ο Φρέντης Μπελέρης μέσα από τις φυλακές Δυρραχίου, κατήγγειλε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Σκάι 100,3 πως το κράτος δικαίου στην Αλβανία δεν είναι σε λειτουργία. Σημειώνεται πως ο Μπελέρης παραμένει προφυλακισμένος.

Στις 4 Δεκεμβρίου αναμένεται να εκτελεστεί, μετά από 6 μήνες κωλυσιεργίας, η αίτησή του στο ειδικό δικαστήριο για το αν θα ορκιστεί ή όχιο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας.

Ο νόμος, εξήγησε ο κ. Μπελέρης, είναι ξεκάθαρος, όταν κάποιος δεν έχει καταδικαστεί και η απόφαση δεν έχει τελεσιδικήσει μπορεί να ορκιστεί. Για το ίδιο αδίκημα είμαι προφυλακισμένος, ενώ άλλοι δυο δήμαρχοι είναι στα καθήκοντά τους τη στιγμή που υπάρχουν βίντεο και μαρτυρίες στις άλλες δύο περιπτώσεις. Ένας και μοναδικός μάρτυρας παραδέχτηκε ότι χρηματίστηκε με 7.000 ευρώ, ενώ ο διευθυντής της αστυνομίας της Χιμάρας προήχθη, επεσήμανε.

«Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα της στη Βουλή, υπάρχει κυνήγι μαγισσών από πλευράς (αλβανικής) κυβέρνησης, όποιος δεν είναι αρεστός από τον Ράμα διώκεται ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει ισονομία» υπογράμμισε ο Φρέντης Μπελέρης.


Ο κ. Ράμα κάνει τα χατίρια στις άλλες χώρες και θεωρείται φιλοευρωπαίος και σύγχρονος, ενώ έχουν φύγει 1 εκατ. Αλβανοί από τη χώρα ανέφερε, χαρακτηρίζοντας τον Έντι Ράμα ως «κακομαθημένο». 

«Πολλά αλβανικά ΜΜΕ στηρίζουν τη στάση της Ελλάδας. Όσοι στηρίζουν τον κ. Ράμα είναι πάρα πολύ λίγοι, και είναι κατευθυνόμενοι, είπε δε ο Φρέντης Μπελέρης.

«Είμαι μια χαρά, είμαι αθώος, συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, και όχι μόνο των Χειμαρριωτών, απ’ όλη την Ελλάδα» είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ