Πολιτική

Πολάκης για αποχωρήσεις: «Οι ηττημένοι βάζουν το λιθαράκι τους στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

«Καρφιά» στα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ πέταξε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για «ηττημένους», που από την επόμενη ημέρα της εκλογής Κασσελάκη άρχισαν «να υπονομεύουν» το κόμμα.

Ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε συγκεκριμένα: «Όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότητας εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα».

«Ουσιαστικά βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, στη λήθη της ιστορίας», προσθέτει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα», συμπληρώνει και καταλήγει: «Με το πολιτικό σχέδιο που σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ανατροπή και αντικατάστασή του από μία προοδευτική κυβέρνηση».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ