Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα-Κασσελάκη με αφορμή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες μόνο μέρες μετά την ταραχώδη  Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον προκάτοχο του Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε το χθεσινό βράδυ Τετάρτης.

Σύμφωνα με το newsit.gr,παρά τα αιτήματα για την παρουσία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την γενική τοποθέτηση του για τα δρώμενα, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ και να μην αναμειχθεί. Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη όμως στο "μαξιλάρι" των 37 δισ. που άφησε η κυβέρνηση του Τσίπρα όπως το χαρακτήρισε, άλλαξε τη γνώμη του πρώην πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές συζητήσεις προκάλεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη (το βράδυ της Δευτέρας) την οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο υπάρχουν πολλά σενάρια για τον λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε. 

Να σημειωθεί ότι στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία για την ώρα μπορεί να παραμένει στο κόμμα, αλλά πολλοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή της, μαζί με την ομάδα των 6+6. Και αυτή είναι μια από τις αγωνίες του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έτεινε και χθες χείρα φιλίας στην συνδιεκδικήτρια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ