Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Ο Κασσελάκης διέγραψε σακαλώτο και Πέρκα από τον ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν χθες

Σε διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πετης Πέρκα προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα με την οποία του γνωστοποιεί τις δύο διαγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι μετά τις δηλώσεις αποχώρησης από το κόμμα οι βουλευτές Θεοπιστη Πέρκα και Ευκλείδης Τσακαλώτος τίθενται εκτός Κ.Ο»,  αναφέρει η επιστολή.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο βουλευτές είχαν προαναγγείλει την αποχώρησή τους από το κόμμα στο περιθώριο της επεισοδιακής συνεδρίασης της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πετη Πέρκα δεν προτίθενται να παραδώσουν τις βουλευτικές έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ και θα παραμείνουν ως ανεξάρτητοι βουλευτές.

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πλέον 45 βουλευτές. 

Πέρκα:  Δεν παραδίδω την έδρα

Μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ η Πέτη Πέρκα δήλώσε ότι δεν σκοπέευι να απαραδώσει την έδρα. «Έχουμε κι εμείς νωπή εντολή από τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...