Πολιτική

Αντιπαράθεση Πλεύρη-Καραμέρου: «Δεν μπορεί να παρενοχλείται η Προεδρική Φρουρά» - «Ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;»

Αντιπαράθεση σχετικά με την παρεμπόδιση χθες της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, λόγω συγκέντρωσης για το Ισραήλ, είχαν το πρωί της Δευτέραας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο.

«Στο όνομα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς», είπε στην ΕΡΤ ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολώνα φωτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Βλέπουμε το δεντρό και χάνουμε το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και εσείς μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;», ήταν η απάντηση του Γιώργου Καραμέρου.

Γιατί αναβλήθηκε η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη το πρωί της Κυριακής


Αντιδράσεις προκάλεσε κυρίως στα social media το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Το συλλαλητήριο και η συναυλία που είχαν προγραμματίσει για τις 11 το πρωί στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ, μαζί με εργατικά σωματεία και συλλογικότητες για την Παλαιστίνη, οδήγησε στην απόφαση αναβολής της αλλαγής φρουράς υπό τον φόβο πιθανών επεισοδίων. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ