Πολιτική

O Σταθάκης χαρακτήρισε τον Κασσελάκη «Μπέπε Γκρίλο» - Καρανίκας: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν εκλέχτηκες»

Μπορεί οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να χαμήλωσαν τους τόνους, προς ώρας και όσο είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία, όμως η ένταση των αντιμαχόμενων πλευρών έχει μεταφερθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υποστηρικτές του Κασσελάκη και της Αχτσιόγλου, ακόμα και προβεβλημένα στελέχη έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον κ. Κασσελάκη, σχολίασε κάτω από ανάρτηση του πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει δημοσίως ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου και έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον κ. Κασσελάκη , σε ανάρτησή του παρομοίασε τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ως άλλον «Μπέπε Γκρίλο».

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», σχολίασε.

Ο Νίκος Καρανίκας, με σχόλιο του απαντά στον κ. Σταθάκη λέγοντας: «Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινοζα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ