Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας ψήφισε για νέο πρόεδρο

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε για τον νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Πειραματικό Λύκειο, που βρίσκεται στην οδό Ηπίτου 15, στην Πλάκα.

Μετά την ψηφοφορία, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δήλωσε: «Σήμερα μιλούν τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις καλπες.Το δικό τους "παρών", μαζί και το δικό μου δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απών. Θα είμαστε εδώ»

Αρχικό κείμενο

Στο εκλογικό κέντρο που έχει στηθεί στο 1ο Πειραματικό Λύκειο, επί της οδού Ηπίτου 15 στην Πλάκα, ψηφίζει στις 5 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας για την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον πολιτικό «σεισμό» που προκάλεσε η παραίτησή του στο εσωτερικό του κόμματος και όχι μόνο, η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, που κράτησε αποστάσεις από τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μαζική η συμμετοχή στις κάλπες, λέει η Κουμουνδούρου

Μεγάλη είναι η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, σύμφωνα με τις ληροφορίες της Κουμουνδούρου.

Μέχρι τις 4 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 92.000 πολίτες, ενώ τα νέα μέλη του κόμματος ξεπέρασαν τις 20.000.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...