Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Θα είμαστε η μόνη αντιπολίτευση στη Βουλή

«Αντέξαμε σε μια πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την προοπτική η Πλεύση  Ελευθερίας να βρίσκεται μέσα στη Βουλή.

Η Βουλή να έχει Ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες. Γιατί εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες αν θέλουν να είναι στη Βουλη και οι πολίτες μας απάντησαν ναι».

Επίσης, πρόσθεσε: «πιστεύω βλέποντας την Πλεύση Ελευθερίας μέσα στη Βουλή όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαντήσουν ναι στην Πλεύση». 

Ενώ τόνισε πως «θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών. Και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν για άλλους 20 ο καθένας τους. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με χαμόγελο, αποφασιστικότητα και πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα τους. 

Τέλος, υπογράμμισε: «θα είμαστε η μόνη αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή, την οποία δεν θα έχουν ξαναδεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 109

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο
Ελληνοτουρκικά 259

Καθηγητής του ΕΛΙΑΜΕΠ: Ορθώς η Ελλάδα περιορίστηκε αυστηρά εντός των χωρικών της υδάτων στο θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες (Βίντεο)

Η Ελλάδα έχει δικαίωμα να αυξήσει την ΑΟΖ της στα 12 μίλια και θα το κάνει για να επιβιώσουν οι επόμενες γενιές από το...