Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Στον Λαγκαδά ο Τσίπρας: Του έκαναν δώρο παλιά φωτογραφία από επίσκεψή του πριν 15 χρόνια

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε ένα ξεχωριστό δώρο σήμερα (6.6.2023) το πρωί στην επίσκεψή του στον Λαγκαδά, καθώς ένας ηλικιωμένος έδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μια φωτογραφία του από μια παλιά επίσκεψή του στην περιοχή πριν από περίπου 15χρόνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε φυσικά με χαρά την φωτογραφία του, που του χάρισε ο ηλικιωμένος, από τον Λαγκαδά, αλλά έκανε και πλάκα για την εικόνα του τότε και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politic.gr. όλα ξεκίνησαν μετά την επίσκεψή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης του Λαγκαδά.

Ο Αλέξης Τσίπρας περπάτησε στη λαϊκή αγορά του Λαγκαδά, συνομίλησε με επαγγελματίες και εκεί ήταν και ένας ηλικιωμένος, ο οποίος του είπε ότι θα του κάνει ένα δώρο.

 

Ο ηλικιωμένος από τον Λαγκαδά είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σε πάω 18 χρόνια πίσω» και του έδειξε μια φωτογραφία κορνιζαρισμένη που είχε βγάλει ο Αλέξης Τσίπρας σε μια παλιά επίσκεψή του στον Λαγκαδά.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Δεν μπορεί να είναι 18 χρόνια. Πρέπει να ‘ναι 15».

Τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε την επική ατάκα: «Με γεράσανε. Κοίτα πως ήμουν εδώ, παιδάκι ήμουνα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...