Πολιτική

Συλλυπητήρια του ΥΠΕΞ για τη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ινδία

Βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών από τη σύγκρουση τρένων στην ανατολική Ινδία, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter.

Επίσης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, υπογραμμίζει το υπουργείο Εξωτερικών, η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τον λαό και την κυβέρνηση της Ινδίας.

Όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, τουλάχιστον 50 είναι νεκροί και περισσότεροι από 300 οι τραυματίες, μετά τη σύγκρουση δύο τρένων και τον εκτροχιασμό του ενός στην Περιφέρεια Μπαλασόρ της Οντίσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...