Πολιτική

Βαρβιτσιώτης για Σπίρτζη: «Είσαι αισχρός ψεύτης και συκοφάντης!» (βίντεο)

Μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές θα δούμε πολλές συγκρούσεις μεταξύ των υποψηφίων.


Οι δυο άνδρες σε μια συζήτηση που αφορούσε τις «αναθέσεις έργων» στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασαν τους τόνους και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

 

Άλλη μια on air  αψιμαχία είχαμε το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με τους χαρακτηρισμούς να «πέφτουν σαν βροχή». Καλεσμένοι  του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή Casus Belli στο Attica tv,  ήταν  ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Είσαι αισχρός ψεύτης και συκοφάντης!»
Οι δυο άνδρες σε μια συζήτηση που αφορούσε τις «αναθέσεις έργων» στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασαν τους τόνους και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με ειρωνικό ύφος, αναρωτήθηκε αν «Ανάδοχος θα είναι ο κ. Καλογρίτσας σε αυτά τα έργα;», με τον κ. Σπίρτζη να του απαντάει θυμωμένος, «όχι, θα είναι οι τέσσερις εταιρίες που έχετε πριμοδοτήσει. Γιατί; Πείτε μου ένα έργο που έχει χρηματοδοτήσει ο κ. Καλογρίτσας;».

Μ.Β.: Θα είναι ο κ. Καλογρίτσας; Θα είναι η τμηματοποίηση των έργων;

Χ.Σ.: Πείτε μου ένα έργο που ήταν ο κ. Καλογρίτσας ανάδοχος τέσσερα χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μ.Β.: Στο Πάτρα – Πύργος.

«Είσαι ψεύτης! Είσαι αισχρός ψεύτης, εσύ! Είσαι αισχρός ψεύτης. Ούτε ένα δεν πήρε. Ούτε ένα. Είσαι αισχρός, συκοφάντης και ψεύτης. Ήταν δημόσιοι, ανοιχτοί, διαφανείς διαγωνισμοί που τους έστειλα εγώ στον εισαγγελέα από την λάσπη που ρίχνατε» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν συνεχεία, ο Χρήστος Σπίρτζης στον εκπρόσωπο της Νέα Δημοκρατίας.

Δείτε την πολιτική κόντρα των δυο υποψηφίων στην εκπομπή Casus Belli.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ