Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Μητσοτάκης: "Προχωράμε ενωμένοι για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς - Η Ελλάδα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω"

«Προχωράμε ενωμένοι. Για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη παιδεία. Για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες. Γιατί η Ελλάδα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Ένα νέο μήνυμα, πριν από τον β' γύρο των εκλογών της 25ης Ιουνίου, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστιάζοντας στα βασικά ζητήματα που απασχόλησαν και θα απασχολήσουν το επιτελείο του, δηλαδή την υγεία, την παιδεία και τα εργασιακά.

Στο πρώτο σποτ πριν από τον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης επισημαίνονται τα εξής: «Προχωράμε ενωμένοι. Για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη παιδεία. Για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες. Γιατί η Ελλάδα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Το σποτ ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο κ.Μητσοτάκης γράφοντας τα εξής: «Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες. Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Μετά τις συγκρούσεις με μετανάστες σε Ιταλία και Σουηδία ήρθε η σειρά της Βρετανίας-Απώθησαν ολόκληρη αστυνομική δύναμη (Βίντεο)

Για να κατανοήσουμε δε το δογματικό/ιδεολογικό υπόβαθρο του εξισλαμισμού μέσω της μετανάστευσης, ολόκληρα Τμήματα του...