Πολιτική

Τσίπρας: "Θέλουμε να πετύχουμε ανατροπή συσχετισμών"

"Το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε στον λαό τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ"  δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας


«Αλλάζουμε εν κινήσει, κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να γίνουμε καλύτεροι» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρώτη συνεδρίαση της νέας Εκλογικής Επιτροπής

«Η σημερινή συγκρότηση και συνεδρίαση της νέας Εκλογικής Επιτροπής είναι μια χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούσαμε το μήνυμα των πολιτών και κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να γίνουμε καλύτεροι» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της επιτροπής, στο Αιγάλεω.

«Αλλάζουμε εν κινήσει» είπε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να προσθέσει: «Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πετύχουμε την ανατροπή των συσχετισμών».


Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, γνωρίζει ότι το έργο αυτό είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο έκανε λόγο για ιστορικό χρέος του ΣΥΡΙΖΑ να αποτρέψει την παντοδυναμία της ΝΔ.

Το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε στον λαό τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ακόμη, προαναγγέλλοντας ότι το πρόγραμμα του κόμματος θα έχει κεντρικό ρόλο στη νέα καμπάνια, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Όπως είπε, στην προσπάθεια αυτή θα αξιοποιηθεί όλη η νέα Εκλογική Επιτροπή και ακόμα περισσότερα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...