Πολιτική

Ανδρουλάκης: "Απόψε αναγεννάται το ΠΑΣΟΚ"

Άνοιγμα και κάλεσμα στις δυνάμεις που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια έκανε πριν από λίγο από τα “ιστορικά γραφεία” της Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι |το ΠΑΣΟΚ είναι ο πραγματικός και γνήσιος αντίπαλος της Νέα Δημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ανανεωμένο και δυνατό για την επόμενη μεγάλη μάχη .

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς του έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη προανήγγειλε σφοδρή αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο το κόμμα του να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και την “πρωτοκαθεδρία” στην κεντροαριστερά.


“Ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια ισχυρή προοδευτική δύναμη στον τόπο”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, καλώντας κάθε δημοκράτη Έλληνα να συμμετάσχει στη συλλογική μάχη για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών. “Απόψε αναγεννάται το ΠΑΣΟΚ”, εξήγησε και με δηκτικό ύφος πρόσθεσε ότι κάποιοι αψήφισαν τη δυναμική μας.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε σφοδρότατη και προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εκτιμώντας ότι η δυναμική της ΝΔ θα είχε υποχωρήσει αλλά είχε ως “χρυσό χορηγό” τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη δήλωσή του δεσμεύτηκε στους ψηφοφόρους του ότι δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει και ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής και στις επόμενες εκλογές- μάλιστα έβαλε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και δήλωσε έτοιμος για τη νέα μάχη. “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό”, είπε συμπληρώνοντας το γνωστό σύνθημα της Χαριλάου Τρικούπη, το οποίο φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

Η υποδοχή 

Με κόρνες και σημαίες υποδέχθηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο κόσμος που ήταν έξω από τα γραφεία του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φτάνοντας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστησε τον κόσμο και σχολίασε πως είναι «μεγάλη νίκη για το κόμμα και τη δημοκρατική παράταξη», το αποτέλεσμα στις εκλογές.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ