Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι στις εκλογές με την "Πλεύση Ελευθερίας" - Νικήτρια στον αγώνα που έδωσε με τον Άρειο Πάγο

Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου φαίνεται ότι θα είναι το μόνο από τα δύο κόμματα που αποκλείονταν, καθώς η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θα είναι κανονικά στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για την θετική εξέλιξη της ένστασής της:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...