Πολιτική

Με τις "ευλογίες" της Κομισιόν η συζήτηση για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρόμου

Συνάντηση μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας στα πλαίσια της συζήτησης για επίλυση των προβλημάτων του ελληνικού σιδηροδρόμου μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Καταλάβαμε τις ανάγκες των ελληνικών αρχών» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής της Κομισιόν που επισκέφτηκε την Αθήνα .


Για «πολύ καλή συζήτηση» μεταξύ των αξιωματούχων της Κομισιόν- που είχαν βρεθεί στην Αθήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη- και των ελληνικών αρχών, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ανταλμπέρ Γιανζ, ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, ο κ. Γιανς σημείωσε ότι «σχετικά με τα αποτελέσματα της επίσκεψης αξιωματούχων της Κομισιόν, στην Αθήνα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έγινε μία πολύ καλή συζήτηση μεταξύ των αξιωματούχων μας και των ελληνικών αρχών, συμπεριλαμβανομένου και σε υψηλότατο επίπεδο για πιθανή συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των ελληνικών αρχών».

«Καταλάβαμε τις ανάγκες των ελληνικών αρχών. Τώρα δίνουμε συνέχεια, μαζί με τις ελληνικές αρχές και υπό αυτή την έννοια έγινε, όπως μπορεί να έχετε δει, συνάντηση μεταξύ του Έλληνα υπουργού Μεταφορών -που επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες- και την επίτροπο Βαλεάν. Το συζήτησαν επίσης αυτό σε σχετικό βάθος» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ