Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η βουλευτής δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον.

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου, λίγους μήνες μετά την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστήριξε η κυρία Αδαμοπούλου «κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές».

Σύμφωνα με την ίδια, δεν προτίθεται να είναι υποψήφια με καμία παράταξη. «Δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον» συμπλήρωσε.

Η Αγγελική Αδαμοπούλου κοινοποίησε τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα την απόφαση αποχώρησής της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσω στην παράταξη της οποίας ηγείται» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσει την έδρα της θα αποβεί άκαρπη.

«Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου» κατέληξε, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων της «εντός Βουλής και στους δρόμους όπου κερδίζονται οι αγώνες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...