Πολιτική

Καϊλή: Γαλλίδα ευρωβουλευτής την «καρφώνει»-«Προωθούσε ξεκάθαρα το Κατάρ»

«Έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια την επιρροή του Κατάρ στην ομιλία της Εύας Καϊλή», ήταν τα λόγια της Ομπρί μιλώντας στον Alpha και συνδέει τις βαλίτσες με τα μετρητά με την Εύα Καϊλή, καθώς υποστηρίζει ότι ασκούσε επιρροή και διαφήμιζε το Κατάρ.

«Όταν άκουσα την Εύα Καϊλή τον Νοέμβριο να μιλάει για το Κατάρ, κάτι δεν πήγαινε καλά. Αυτή δεν είναι μία ομιλία με κανονικές επισημάνσεις, προωθούσε ξεκάθαρα το Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια τον αντίκτυπο αυτής της επιρροής. Γιατί όλοι αυτοί οι Ευρωβουλευτές υπερασπίζονται τόσο σθεναρά τα συμφέροντα του Κατάρ; Όμως, δεν μπορούσα να γνωρίζω τότε ότι υπάρχουν βαλίτσες γεμάτες με χρήματα», ήταν τα λόγια της Μανόν Ομπρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα είπε η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής το Κατάρ, εκείνες τις μέρες, της έστειλε επείγουσα πρόσκληση για συνάντηση, καθώς είχε αντιδράσει σχετικά με τα όσα γίνονταν, αλλά την απέρριψε.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι άλλοι τη δέχθηκαν, «φωτογραφίζοντας» την Εύα Καϊλή. «Είχε μεγάλη επιρροή εντός της ομάδας των Σοσιαλιστών, ώστε να μας αποτρέψει να περάσουμε το ψήφισμα κατά του Κατάρ. Και απ’ ό,τι φαίνεται άσκησε μεγάλη επιρροή για αυτό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ