Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Kατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού

Μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του, κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, η σκευωρία κατέρρευσε βάση στοιχείων καθώς στην έκθεση των αστυνομικών αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό κατά του γιου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο υπουργός κατέθεσε τη μήνυση για συκοφαντία κατά του γιου του. Χαρακτήρισε τον αξιωματικό ως συκοφάντη που επιχείρησε να τον πλήξει ηθικά και πολιτικά. «Ούτε καν αναφέρθηκε στο όνομά μου, η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς», είπε.

«Θα τους πάω μέχρι τέλους, το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη. Mε την τιμή της οικογένειάς μου δεν θα αφήσω να παίξει κανένας», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν σταματούν πουθενά! Ρωσικό ΥΠΑΜ: Στρατιώτες του ΝΑΤΟ στις μάχες ως μισθοφόροι-40.000 Ρώσοι ξεχύνονται να καταλάβουν το Κουπιάνσκ (βίντεο)

Μήπως ο “μυστηριώδης” έως τώρα θάνατος του Ναβάλνι ήταν μήνυμα του Κρεμλίνου στην δύση για πιθανή δράση του ΝΑΤΟ στην...