Πολιτική

Μητσοτάκης από Κρήτη: «Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει πράξη τα λόγια»

Το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη - Αγιος Νικόλαος, αποτελεί τον πρώτο σταθμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.  Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο Υπουργός Μεταφορών, Κ. Καραμανλής, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός ενηγμερώθηκε εκτενώς για την πορεία υλοποίησης του έργου από τον Υπουργό Υποδομών. «Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει πράξη τα λόγια και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης είχε μία σύντομη συνομιλία με τον κ. Μητσοτάκη, λέγοντά του «και η Σητεία έχει δικαίωμα στον ΒΟΑΚ», για να λάβει την απάντηση: «Το εξετάζουμε».

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπό κατασκευήν αεροδρόμιο Καστελίου.

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, προερχόμενο από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, και εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, μετέφερε και υπουργούς που τον συνοδεύουν.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Επιτροπάκης και στελέχη της ΝΔ.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κρήτης, στη Λότζια, και στις 18.30 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 26/1, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.

Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίες.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ